Wormer- Voetballende meiden van 16 tot en met 23 jaar, omgeving in of rondom de Zaanstreek opgelet! Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dan eindelijk is het zover. Futsal Club Zaanstreek gaat beginnen met een Talenten team (Meiden onder 23 jaar) waarmee de club uiteindelijk in de zaalvoetbal Hoofdklasse KNVB wil komen te spelen.

Voor dit team zijn wij nog op zoek naar een aantal speelsters die het leuk vinden om in de zaal te voetballen. Wil jij ook dynamiek, techniek en behendigheid in de kleine ruimtes door ontwikkelen maar ook je eigen skills toepassen binnen het zaalvoetbal? Sluit je dan nu aan bij futsal club Zaanstreek.

Wij starten in januari 2023 met een team meiden een zaalvoetbalteam. Wij zoeken hiervoor nog versterking en daarom hervat Futsal Club Zaanstreek deze week- op dinsdag 29 november om 20:00 uur- de open zaalvoetbal training voor meiden. Lijkt het jou leuk om aan te haken dan zien we jou graag.

Door zaalvoetbal te spelen ontwikkel je je cardio- pulmonaire systeem, dat hard zal moeten werken. Met heel weinig dode momenten en een hoge spelintensiteit verbeter je je uithouding. En naarmate je meer wedstrijden speelt verbetert ook je concentratie en je beslissingssnelheid.

Dinsdag 29 november van 20:00 uur tot 21:00 uur is het vervolg van de open trainingsavond in de sporthal van WSV`30 in Wormer. De sporthal is onder het clubgebouw aan de Middenlijn 1 in Wormer. Om de week op dinsdag tot de winterstop worden er zaalvoetbal kennismaking avonden georganiseerd van 20:00 uur tot 21:00 uur op de dinsdag 29 november en 8+22 december 2022.

november 27, 2022