Zaanstad- Een zaalvoetbalspeler of speelster die voor het komende seizoen 2022/2023 overschrijving wil aanvragen  naar een andere club dient dat ook per mail (naar info@fczaanstreek.nl) te bevestigen. Voor zowel de KNVB alsmede Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) leden moet dat gebeuren voor 15 juni 2022.  De overschrijving zal alleen plaats vinden als er geen openstaande boete of contributie is. Bij de KNVB zaalvoetballers gaat dat dan via het online systeem van sportlink. Voor Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) leden zal een overschrijvingsformulier moeten worden ingevuld en ondertekend.

Voor zaalvoetbal spelers of speelster die willen stoppen dient een mail te worden gestuurd naar info@fczaanstreek.nl Dit mag ook door de aanvoerder in één keer worden geregeld door een mail te sturen met alle namen van de te stoppen spelers. Let er wel even op dat FC Zaanstreek het spelerspasje van de KZZ retour ontvangt zodat deze weer bij de KZZ kan worden ingeleverd.

Bij de KZZ competitie deelnemers dient de speler/speelster bij de nieuwe vereniging een overschrijvingsformulier op te halen en deze door hen te laten invullen. Hierna zal het overschrijvingsformulier moeten worden ondertekend door de voorzitter, penningmeester of secretaris.

Mocht je verdere vragen hebben kun je altijd mailen naar info@fczaanstreek.nl of bellen met de info clublijn op 0653334163.

mei 19, 2022