Zaandam- Met enige regelmaat is er vraag vanuit onze teams naar de huur van een sportzaal. Natuurlijk is het mogelijk om met korting een zaal te huren voor een oefenwedstrijd of training. Daarover moeten wel vooraf duidelijke afspraken gemaakt worden.

We hebben een speciaal tarief bedongen en kunnen de Piet Maashal in Zaandam (bij sc Hercules Zaandam) aan het Kuilpad voor 25 euro per uur huren. Een hal die qua afmeting niet volstaat met de originele afmetingen maar het is om te trainen of om een oefenduel in te spelen een redelijk alternatief. Er staan doelen en er mag van het complex en kleedkamers gebruik gemaakt worden.

Uiteraard is er ook de mogelijk om een sporthal in Zaanstad via het Sportbedrijf Zaanstad te huren. Deze kosten voor een uur liggen een stuk hoger en komen op 45 euro. Te denken valt dan aan: Trias Sportcentrum in Krommenie (grote of kleine zaal), De Tref in Zaandam, Topsporthal De Koog in Koog aan de Zaan of Sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam. Lijkt het je een idee om wat vaker te zaalvoetballen dan kan dit via de club geregeld worden. Wel dient er vooraf betaald te worden en kunnen er geen no shows gegeven worden. Voor vragen, tips, suggesties of inlichtingen bel of whatsapp gerust: 06-53334163 of stuur een mail naar info@fczaanstreek.nl

augustus 26, 2021