Zaanstad- Premier Rutte en minister Kuipers van Volksgezondheid geven vanavond- dinsdag 25 januari 2022 om 19.00 uur een persconferentie over de coronaregels. Gisteren lekte al uit dat het kabinet van plan is om de cultuursector en de horeca onder voorwaarden tot 22.00 uur te openen.

Ook komt er mogelijk groen licht voor (sport) evenementen, mag publiek weer bij sportduels zijn en worden de regels voor quarantaine voor scholen naar alle waarschijnlijkheid versoepeld. En dat betekent dat we weer kunnen starten met zaalvoetballen. Een aantal teams van FC Zaanstreek is voor vrijdag al ingeplaned in sporthal Trias in Krommenie. Hou deze site voor het programma en laatste nieuws dan ook goed in de gaten. En op www.rijksoverheid.nl/corona staat het laatste nieuws omtrent de versoepelingen etc.

Trainen was al weer mogelijk en daarom organiseren we as woensdag om 19.15 uur een open training ( partijvormen) in sporthal Wormer. We zijn welkom om 19:00 uur om dan om 19;15 tot 20:15 uur te zaalvoetballen.