Wormer- Ze spelen al weer aardig wat jaren voor de club en hebben dit seizoen een behoorlijk elftal op de been. Met twee oude bekenden in de gelederen en een een nieuweling moet FC Zaanstreek in de 5e klasse leuk mee kunnen doen.

Maandag avond in Wormer had de ploeg zomaar de tweede overwinning op Van Oudenaren 3 kunnen boeken. Ware het niet dat de wedstrijd net een minuut te lang duurde. Er werd met 4-4 gelijk gespeeld na vorige week met dubbele cijfers te hebben uitgehaald. Toen werd the Counters 13 met 12-4 in sportcentrum Trias in Krommenie vermorzeld. De mannen van Martijn Spierdijk komen uit in de 5e klasse A van de KZZ- Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek- zaalvoetbalcompetitie. Deze poule bestaat uit: FC Zaandam, FC Kakatua, FC Zaanstreek 10, sv Amsterdam United 2, the Counters 14, zvv Oudenaren 3 en zullen in totaal drie keer tegen elkaar uitkomen. Met twee gespeelde wedstrijden en 4 punten is `the new Great Old`11 prima gestart.

De eerstvolgende wedstrijd is op vrijdag 17 september 2021 in sportcentrum Trias in Krommenie. Dan speelt het tegen FC Zaanstreek 10. Die ploeg won vorige week wel nipt van zvv Oudenaren 3, maar daar zag het lange tijd niet naar uit. Toch startte ook deze ploeg goed met een driepunter. Het zal naar verwachting volgende week een interessante ontmoeting worden!

Spelers FC Zaanstreek 11: Frans Bosch, Steven Asselman, Martijn Spierdijk, Stephan de Vries, Mohammed Hamouna, Volkan Zengin, Daniel Jansen, Tom Duurland, Riemer van der Veen.

september 9, 2021