Alkmaar- Wat velen niet weten is dat de jongens van FC Zaanstreek 3 veelal uit de regio Alkmaar komen en daar ook hun thuiswedstrijden afwerken. De mannen van aanvoerder Sinan Ozel spelen dan ook bijna alle duels in Sporthal de Meent. Volgend seizoen zal dit vriendenteam, na het wegvallen van het huidige 2e (KNVB) elftal (dat weer in de KZZ competitie gaat spelen) wederom als 2e team door het leven gaan.

Ondanks dat het team uitkomt in de 7e klasse kan het volgend seizoen op 2 versterkingen rekenen; dat zijn Jordi Schouten en Ismail Bakni. De verwachting is om met dit team in ieder geval in de middenmoot te kunnen eindigen en wellicht nog voor een grotere verrassing kan zorgen.

Vanaf vrijdag 25 juni tot en met 30 juli hebben de boys iedere vrijdag van 20:00 uur tot 21:00 uur de mooie sportzaal in Sporthal De Meent afgehuurd. Teams die een oefenwedstrijd willen spelen en wel zin hebben in een avondje Alkmaar kunnen zich melden. De speelavonden zijn op vrijdag 25 juni, 2-9 juli in sporthal De Meent in Alkmaar. En verder op donderdag avond 15-22-29 juli in sporthal Hoornse Vaart in Alkmaar. Heb jij interesse in een oefenwedstrijd mail de club dan op info@fczaanstreek.nl of neem per whatsapp contact op via 0653334163 om in contact te komen met onze captain Ozan.

juni 21, 2021