Zaandam- De zon schijnt en de lucht is blauw onder ideale zomerse temperaturen. Dan is buiten voetballen een lekkere bezigheid. Vrijdag 18 juni om 19;30 uur is daartoe weer de gelegenheid voor de teams van FC Zaanstreek.  Dan spelen diverse teams weer onderlinge wedstrijden op half veld tegen elkaar om de COVEBO/ZaandamCup. Dit aan het Kuilpad in Zaandam, het complex aan het Jagersveld en om precies te zijn: op de velden van voetbalvereniging sc Hercules Zaandam.

Net als vorige week kan er weer 7 tegen 7 gespeeld worden voor de teams van FC Zaanstreek. De teams kunnen zich tot woensdag 16 juni 21 uur nog opgeven. Nu al is zeker dat er 5 teams meedoen. Dat zijn FC Zaanstreek 12e (Floris) -8e (Gerben)- 9e (Rens) en 2e (Barry) De wedstrijden duren 15 minuten, met scheidsrechters en de kantine is wederom geopend. Ook de kleedkamers zijn weer open voor de spullen. Het speelschema zal woensdag avond gemaakt worden en uiterlijk donderdag ochtend 17 juni via de aanvoerders en de website gecommuniceerd worden.

Volgende week vrijdag 25 juni is de laatste speelavond waarna we gezamenlijk het voetbalseizoen zullen afsluiten. Tenminste; een deel zal mogelijk nog in aktie komen tijdens de ZaanstadCup op de velden bij WSV`30.