Zaanstad- De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2021-2022 worden getroffen. Alle teams zijn bij de KNVB (FC Zaanstreek 1+2+jeugd) en KZZ (FC Zaanstreek 3 tm 11+Dames 1) ingeschreven. In de 1e of 2e week van september zal de competitie aanvangen. Hou daar alvast rekening mee, ook met het inplannen van eventuele oefenwedstrijden.
Graag vernemen wij voor 1 juli van de aanvoerders de speelavonden en eventueel de thuis hal, en hoe vroeg of laat op de avond als dit mogelijk is dan probeert de organisatie hier rekening mee te houden. Let er verder nog op dat spelers pasjes van het jaar 2015/`16 zijn niet meer geldig zijn. Het is een tijd geleden dat er gevoetbald is dus kijk goed of al het materiaal zoals tenue`s, ballen en spelerspasjes op orde zijn. De sporthallen waarin zal worden gespeeld zijn ook dit jaar weer Sporthal De Tref, Sporthal Zaanstad-Zuid (beide Zaandam), Sporthal Oostzaan, Sporthal Wormer, Sporthal De Koog (Koog aan de Zaan) Sportcentrum Trias (Krommenie).
Op de social media kanalen en deze website proberen wij jullie van het laatste nieuws op de hoogte te houden. Mochten er vragen zijn dan kunnen deze per email via info@fczaanstreek.nl of het club whatsapp nummer (06 53334163) worden gesteld.
juni 29, 2021