Zaanstad- Het meidenzaalvoetbal staat bij FC Zaanstreek hoog op de agenda. Omdat de club graag een 2e team zou willen starten organiseert de club een gratis inloopavond. In de sporthal van WSV`30 zal voor jonge meiden vanaf 16 jaar een zaalvoetbal avond worden gehouden.

Dus: Voetballende meiden van 16 tot en met 23 jaar, omgeving in of rondom de Zaanstreek opgelet! Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dan eindelijk is het zover. Futsal Club Zaanstreek gaat beginnen met een Talenten team (Meiden onder 23 jaar) die zal uitkomen in de Hoofdklasse regio Zaanstreek.

Voor dit team zijn wij nog op zoek naar een aantal speelsters die het leuk vinden om in de zaal te voetballen. Wil jij ook dynamiek, techniek en behendigheid in de kleine ruimtes door ontwikkelen maar ook je eigen skills toepassen binnen het zaalvoetbal? Sluit je dan nu aan bij futsal club Zaanstreek.

Wij starten in januari 2023 met een team meiden een zaalvoetbalteam. Wij zoeken hiervoor nog wat versterking en daarom organiseert Futsal Club Zaanstreek een aantal open zaalvoetbal trainingen voor meiden. Lijkt het jou leuk om aan te haken dan zien we jou graag.

Door zaalvoetbal te spelen ontwikkel je je cardio- pulmonaire systeem, dat hard zal moeten werken. Met heel weinig dode momenten en een hoge spelintensiteit verbeter je je uithouding. En naarmate je meer wedstrijden speelt verbetert ook je concentratie en je beslissingssnelheid.

Dinsdag 6-13 en 27 december van 20:00 uur tot 21:00 uur zijn er kennismaking avonden welke voor meiden/dames gratis te volgen zijn. Deze open trainingsavonden vinden plaats in de WSV`30 sporthal aan de Middenlijn 1 in Wormer.

Stuur even een bericht (info@fczaanstreek), whatsapp op 0653334163 om je aan te melden.

Tot snel in de zaal!

 

december 3, 2022