7 x 7 veldvoetbal voorjaarsreeks op vrijdagavond
Reeks van voetbalavonden op vrijdagavond

Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Om te voorkomen dat deze liefhebbers de schoenen definitief aan de wilgen hangen biedt FCZSW uit Zaanstad teams de mogelijkheid om deel te nemen aan de 7×7 35+/45+ (mannen) en 30+/18+ (vrouwen) na- en voorjaarsreeks. In deze vorm zal presteren niet centraal staan maar lekker voetballen op een recreatieve manier tegen leeftijdsgenoten.

Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het najaar, én minimaal vier speelavonden in het voorjaar. Een vereniging is tijdens de reeks (minimaal) éénmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op (minimaal) vier vrijdagavonden. Er wordt gespeeld in district west 1 en de speeldata voor 2019 zijn op de vrijdag avonden van 8 en 22 maart, 5 april, 10 en 24 mei 2019.

Het uitgangspunt van deze opzet is te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken.
De speelvorm is op een half veld waarin er zonder scheidsrechter 7 tegen 7 wordt gespeeld met pupillen doelen. Een poule bestaat uit (minimaal) vier teams en een reeks uit (minimaal) vier speelronden. De kosten voor inschrijving bedragen slechts € 25 euro per persoon voor een `seizoen`.

Wil je een team inschrijven of heb je interesse maar wil je meer weten stuur dan een mail naar info@fczsw.nl of raadpleeg de website www.fczsw.nl

januari 21, 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.