Zaanstad- Het was een bijzonder jaar en wat hebben wij iedereen gemist. Het lijkt ons leuk jullie voor de zomervakantie toch nog te zien. Daarom organiseert de club een sportief voetbalevenement voor leden/teams van F.C.Zaanstreek.

De COVEBO ZaandamCup, het onderlinge 7×7 toernooi dat op half veld in de buitenlucht wordt gespeeld. Dit gelijk met de start van het EK dat ook aanstaande vrijdag begint. Het zijn op zichzelf staande losse wedstrijden tussen de teams die zich daarvoor opgeven. Het leuke is dat er maximaal 3 gastspelers van buitenaf mogen deelnemen. De speeldata zijn 3 weken achter elkaar op: 11-18-25 juni 2021. De aanvang is om 19;30 uur en de wedstrijden die op een half veld met F pupillen doelen worden gespeeld wordt gehouden op het Kuilpad 1f, het complex waar ook sc Hercules Zaandam speelt.

De verdergaande versoepelingen zijn een feit en de kantine is inmiddels deze week weer geopend. De COVEBO ZaandamCup staat op de agenda en het beloofd een leuk voetbalfeest te worden. Schrijf je nu in, dat kan tot en met woensdag 9 juni 21:00 uur. Alle aanvoerders hebben een whatsapp bericht ontvangen. Voor degene die de link ook willen inzien ga dan naar: https://www.tournify.nl/live/covebozaandamcup

Er is slechts plek voor 8 teams en hiervoor geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We hopen jullie aanstaande vrijdag 11 juni allemaal te zien, dan proosten we op de COVEBO ZaandamCup en op de start van het EK.

Met sportieve groet,

Het bestuur F.C. Zaanstreek