Alkmaar- In verband de deadline van de overschrijvingen speelde het vlaggenschip van FC Zaanstreek woensdag avond een tweede oefenduel. Dit om wat spelers te testen. Er zijn inmiddels twee nieuwe inschrijvingen en er volgt er wellicht nog één. Vorige week werd geoefend tegen een team van Zaanstad, woensdag was het topklasser Hovocubo dat bereid was om in sporthal De Meent in Alkmaar te oefenen. Coach Mo Benaya en Moussa Arjdal waren erg te spreken over het verloop van de afgelopen twee duels.
In sporthal de Meent in Alkmaar heeft hoofdklasser FC Zaanstreek 1 last minute geoefend tegen Hovocubo 2 (topklasse). Het was alweer de tweede oefenpot in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En dat had alles te maken met een aantal spelers die ook getest konden worden. Wel of geen klik, het moet natuurlijk ook een beetje passen binnen de groep.
De wedstrijd is geëindigd in 4-4 en bij de Zaankanters speelden er twee testspelers mee. Een nuttige en tevens leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander die ook nog eens een klasser hoger speelt.
juni 15, 2023