Zaanstad- Al jaren speelt Tom Duurland bij de FC Zaanstreek. Dit jaar zal hij in het 10e met nog steeds hetzelfde team als jaren geleden ook in seizoen 2023/`24 weer zijn opwachting maken. Tom heeft een eigen reclameburea genaamd TOMMYZ en is al enige jaren verbonden aan zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek. Ook dit jaar heeft hij de aankondigingsbanners voor het eerste elftal weer gemaakt.

Maar Tom doet meer. Neem eens een kijkje op zijn website www.tommyz.nl en mocht je hem nodig hebben? Spreek hem eens aan en wie waarschijnlijk kun je een mooie deal met hem sluiten. Dat heeft FC Zaanstreek ook gedaan en de resultaten zijn om over naar huis te schrijven.

Een website voor iedereen

Iedereen kan tegenwoordig wel een website gebruiken. Bij TommyZ kan dat al vanaf €99. Wij werken voor zowel kleine zelfstandigen, freelancers, verenigingen en grote ondernemingen, van de kapper op de hoek tot onderwijsinstellingen en (online) winkels. Of heb je wellicht behoefte aan een online portfolio of een modern, online cv? TommyZ is er voor iedereen.

Webdesign op maat

Door onze ervaring en kennis kunnen wij websites geheel naar eigen wens ontwerpen en ontwikkelen. Zo krijg je altijd precies wat je wil. Heb je al een huisstijl en wil je deze geïntegreerd in je nieuwe website? Of mogen wij een hele nieuwe huisstijl voor je ontwerpen? Voor ons is alles bespreekbaar en wij zoeken altijd naar een realiseerbare oplossing.

Betrouwbare service

Die websites die wij ontwikkelen zijn eenvoudig in onderhoud, waardoor je zelf, zonder veel kennis of ervaring, je website up to date kan houden. Uiteraard kunnen wij jouw nieuwe website ook voor je beheren en updaten, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Nog een domeinnaam en hosting nodig? Ook hier helpen wij je graag mee.

augustus 28, 2023