Krommenie- Afgelopen woensdagavond werden er in sportcentrum Trias gesproken over de structuur van de zaalvoetbalclub. Het bestuur wordt uitgebreid met Sven Brandt en op deze wijze is er een open plek ingevuld. Sven is de nieuwe wedstrijdsecretaris en zal de ledenadministratie bijhouden.

Bij een zaalvoetbalvereniging met meer dan 17 teams moet veel geregeld worden. Het inschrijven van de teams, het updaten van de ledenadministratie en het uitsturen van de contributieverzoeken. Inschrijvingen en overschrijvingen, het innemen en uitdelen van de spelerspassen etc. Met Sven en een licht adviserende rol voor Erwin hopen we weer een stap in de juiste richting te kunnen zetten. Bij FC Zaanstreek is het mogelijk om prestatiegericht en recreatief op ieder niveau te zaalvoetballen in gemeente Zaanstad. Een open en eerlijke cultuur, eenĀ  multiculturele visie en korte lijnen waarin iedereen veilig en plezierig kan sporten.

Wil jij ook iets doen in de organisatie? Wij kunnen hulp goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een evenementencommissie, toernooicommissie, voorzitter, jeugdvoorzitter of penningmeester. Ook willen wij het meiden/dameszaalvoetbal verder uitbreiden. Laat van je horen! Neem contact op per email op info@fczaanstreek.nl

juni 2, 2023