Krommenie- De tijdwaarnemingsdienst hoort er al jaren bij. Dat is bij alle leden bekend. In principe hebben we hier een vast iemand voor, echter deze kan niet altijd. Vele handen maken licht werk dus daarom kan het zijn dat er een team wordt gevraagd de tijdwaarnemingsdienst op zich te nemen.

Afgelopen vrijdag 3 september was het de beurt aan FC Zaanstreek 11. Martijn Spierdijk is de aanvoerder van dit team en stond zijn mannetje. Zijn eigen team speelde op deze avond ook en dat ging verrassend goed. Het 11e versloeg titelkandidaat the Counters, en nog eens met ruime cijfers ook: het werd 12-4. Een prima start voor het 11e  in de 5e klasse A. Woensdag komen de jongens opnieuw in aktie; dan in Sporthal Wormer tegen ZVV Oudenaren 3. Dat duel begint om 21;10 uur.

Vrijdag is het de beurt voor de tijdwaarnemingsdienst aan FC Zaanstreek 3. Het team van Barry dat revanche wil van de mindere openingswedstrijd tegen the Counters van afgelopen vrijdag in sporthal de Koog in Koog aan de Zaan. De tijdwaarneming begint pas om 19:50 uur en de tweede wedstrijd staat geplaned voor 20:40 uur. Er zijn slechts twee competitie wedstrijden vrijdag avond 10 september in sportcentrum Trias. FC Zaanstreek 3 en 12 spelen dan hun eerste thuisduels.

Programma sporthal

datum tijd klasse wedstrijd scheidsrechter
vr 10-09 19:50 uur Eerste klasse FC Zaanstreek/COVEBO 3 – JZV 1 R. Tuyn
vr 10-09 20:40 uur Vijfde klasse B FC Zaanstreek/COVEBO 12 – Kondo Budjang 1 R. Tuyn
september 6, 2021