Zaanstad- Het zaalvoetbalseizoen 2022/2023 zit erop en op dat betekent dat we even kort terugblikken. Momenteel is de club bezig met een reorganisatie. Daarover horen jullie binnenkort snel meer. Maar eerst dienen alle teams te worden ingeschreven en tikt de tijd door en is de transferdeadline in zicht. Leden kunnen zich tot donderdag 15 juni in en overschrijven. Zoals het er naar uit ziet blijven de meeste teams zaalvoetballen en komen er ook weer wat teams bij. Per saldo verwachten we 1 of 2 team meer in te schrijven dan het afgelopen seizoen.

Met 1 damesteams, 1 7×7 vetereanen 35+ veld team, 7 KNVB teams waaronder 6 jeugdteams en 7 KZZ teams is FC Zaanstreek nog altijd een van de grotere en meest ambitieuze zaalvoetbal vereniging van de Zaanstreek. Op deze website staan inmiddels alle up to date nieuwsberichten en kunnen leden op de hoogte blijven.

Eind augustus organiseren we voor alle zaalvoetbalteams van FC Zaanstreek het jaarlijkse Kick off toernooi: The new great old tournament.

Daarnaast zullen sommige teams nog oefenwedstrijden willen spelen hetgeen in goed overleg vanaf 2e week augustus mogelijk is. Wil je met je team oefenen dan graag even via je aanvoerder een bericht te sturen. Hierover een mail sturen kan naar info@fczaanstreek.nl of whatsapp het clubnummer op 0653334163.

Een mail over de contributie voor het seizoen 2023/2024 zal binnenkort ook volgen. Daarover heeft het bestuur woensdag 31 mei 2023 nog overleg.
Voor een nader te bepalen datum zal de contributie moeten worden overgemaakt zodat we geen pasjes hoeven in te nemen of spelers hoeven te blokkeren in sportlink.

Daarnaast zijn we al een tijd bezig met het vormen van een nieuw bestuur. Daarover krijgen alle leden binnenkort een bericht toegestuurd. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en sportiviteit en we gaan voor een nog beter georganiseerd zaalvoetbalseizoen. Voor het nieuwe seizoen allen alvast veel plezier gewenst.

In de week van maandag 4 september 2023 word er gestart met de verschillende competities- veelal start het bekervoetbal nog een week eerder- en speelt de club in zowel de KZZ als bij de KNVB.

Wil je lid worden? Zaalvoetbalvereniging stelt geen limieten aan het aantal team waardoor iedereen de aankomende seizoenen welkom is bij FC Zaanstreek.
Heb jij interesse om lid te worden van FC Zaanstreek neem dan contact met ons op via info@fczaanstreek.nl of schrijf je meteen in via https://fczaanstreek.nl/lid-worden/.

 

mei 25, 2023