Zaanstad- De teams van FC Zaanstreek zijn er klaar voor. Dinsdag en woensdag is er het grote Futsal Talent Cup zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Beuk in Purmerend.

Met in totaal 16 verenigingen, 260 spelers/speelsters wordt in 3 dagen tijd de Futsal Talent Cup events – Hét spannende podium voor jong zaalvoetbaltalent– gespeeld. Het beloofd dan ook, net als voorgaande edities, een spectaculaire serie toernooien in diverse leeftijdscategorieën te gaan worden. FC Zaanstreek is dinsdag aanwezig met de nieuwe jo15-1 en jo15-2 voor volgend seizoen. Woensdag speelt er een FC Zaanstreek team met Zaanse spelers mee die wellicht volgend seizoen als jo13-1 bij de club willen gaan zaalvoetballen.

Welk team in de diverse leeftijdscategorieën neemt de Cup met de grote oren mee naar huis? En welke speler c.q. keeper ontvangt de prijs voor talentvolste speler of talentvolste keeper? Allemaal ingrediënten om erbij te zijn! Benieuwd naar de Futsal Talent Cup toernooiprogramma’s? Bezoek dan snel www.futsal4all.nl

mei 1, 2023