Zaanstad- Sinds 17 mei jl staat de mogelijkheid tot teaminschrijvingen via het sportlink systeem van de KNVB weer open. Dit betekent dat jou KNVB team voor de regio West 1 voor komend seizoen weer kan worden ingeschreven.
Denk je er aan dat de teaminschrijvingen uiterlijk 8 juni binnen moet zijn? Na deze datum zal de inschrijving sluiten en kunnen we later teams geen plek meer garanderen.
Mochten er onduidelijkhedenzijn over de inschrijvingen dan kun je altijd informatie opvragen via het clubnummer op 0653334163 of mailen naar info@fczaanstreek.nl
Voor de recreatieve lokale zaalvoetbalcompetitie van de KZZ (Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek) hebben  de teams 2 weken langer de tijd. Bij deze organisatie gaan we het team aanmeldingsformulier voor het nieuwe seizoen 2021-2022 uiterlijk op 30 juni indienen.
Wij willen de aanvoerders dan ook vragen of ze ons de vaste voorkeuren van de speelavonden, de eventuele voorkeur voor sporthal (alleen voor de thuisduels), en de voorkeur van tijdstip (altijd onder voorbehoud) jou team wil spelen. Graag per omgaand doorgeven. De verwachting is dat wij weer gaan starten in de maand september. Vaak is dat de eerste of tweede week van de maand. Let er verder nog op dat: KZZ spelers pasjes van het jaar 2015/16 zijn niet meer geldig zijn. Voorkom hierdoor onnodige boetes en het moeten missen van zaalvoetbalwedstrijden.