Zaalvoetbalvereniging FCZSW is een van de weinige zaanse zaalvoetbalverenigingen die nog in de zaanse sporthallen KNVB en KZZ meespeelt. Het is mogelijk om zowel recreatief alsmede prestatiegericht te zaalvoetballen. Dit geldt zowel voor vrouwen, junioren/senioren en 35+ veteranen. FCZSW is dankzij een aantal vrijwilligers en sponsoren `levensvatbaar, dit allemaal zonder subsidie.Echter is ons sportmateriaal aan vervanging toe,denk aan `teamtenue`s, plofballen, aanvoerdersbanden, scheidsrechterskleding, keeperskleding, promotie materiaal etc. Maar door de Rabobank Clubkas Campagne kunnen wij wellicht het benodigde sportmateriaal aanschaffen. Doe dus mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Dat wil zeggen dat wanneer FCZSW voldoende stemmen heeft, wij als vereniging een geldbedrag kunnen ontvangen. Vanaf vorige week 28 augustus is de stem aktie geopend en kunnen 13.000 leden stemmen op initiatieven die Zaanse verenigingen hebben aangeleverd.

Stemmen!
Alle leden vanaf 18 jaar en ouder met een Rabobank rekening ontvingen rond 28 augustus een stemkaart. Als zij beschikken over een emailadres wordt de stemkaart per mail verstuurd.
Als de Rabobank deze gegevens niet heeft wordt de stemkaart via de post verstuurd. Met een unieke code kunnen leden vijf stemmen uitbrengen. Er kunnen maximaal twee stemmen op een vereniging worden uitgebracht. De stemperiode is van 28 augustus tot en met 17 september 2018. Hoe meer stemmen onze vereniging krijgt hoe hoger de bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne. Voor 2018 is het totaal te verdelen bedrag op € 65.000 euro vastgesteld.

Hoe meer leden en sympathisanten weten dat FCZSW meedoet, hoe meer stemmen wij kunnen werven. Iedere stem is immers geld waard. Uiteraard kunt u deze campagne ook laten weten binnen uw familie, en of kennissenkring. Dan kunnen zij ook stemmen op zaalvoetbalverenging FCZSW.

Met sportieve groet,

Het bestuur FCZSW

september 3, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.