Zaanstad- Vanaf vrijdag 11 maart starten we weer met de vrijdagavond voorjaarsreeks 7×7 toernooivorm voor 35+ mannenteams.

De poule is gevuld met vijf teams. Voor FC Zaanstreek 35+ geldt dat ze zijn ingedeeld met oude bekenden; dat zijn cvv Blauw Wit W, FC Uitgeest, sv Meervogels`31, FC Zaanstreek en Sporting Krommenie. Het speelschema voor vrijdag 11 maart is als volgt; doordat FC Uitgeest dan afwezig is geldt een even aantal en daarmee worden er  duels gespeeld.

20;00 uur Sporting Krommenie- FC Zaanstreek-

20;25 uur FC Zaanstreek- cvv Blauw Wit W

21;00 uur FC Zaanstreek- sv Meervogels`31

De speeldata zijn als volgt:

Ronde 1 is op vrijdag 11 maart complex Blauw Wit W

Ronde 2 is op vrijdag 25 maart complex Sporting Krommenie

Ronde 3 is op vrijdag 8 april complex Blauw Wit W

Ronde 4 is op vrijdag 22 april complex sv Meervogels`31

Ronde 5 is op vrijdag 13 mei complex FC Uitgeest

Het verplaatsen van een speeldag is mogelijk, maar alleen wanneer alle overige teams in de poule daarmee instemmen. De programma’s per speelavond zijn te vinden in de wedstrijdzaken app. Het is de bedoeling dat de organiserende vereniging (dus de vereniging waar het toernooi op een bepaalde avond gespeeld wordt) zorgt voor het verwerken van de uitslagen van alle wedstrijden die er de betreffende avond gespeeld worden.

We willen jullie vriendelijk verzoeken hier goed op toe te zien en de uitslagen ook direct te verwerken. Teams die niet op komen dagen zullen zo ook aangemerkt dienen te worden. Het is daarom niet de bedoeling om uitslagen te verwerken bij wedstrijden die niet zijn gespeeld. Voor verdere informatie, waaronder een handige infosheet met de spelregels, verwijzen wij je graag naar onderstaande link:

https://www.knvb.nl/assist-bestuurders/leden/senioren/7×7-voetbal We willen alle verenigingen verzoeken zich te houden aan de leeftijdsgrenzen zoals aangegeven. Dit houdt het voor iedereen leuk.

Wij hopen dat we er met elkaar weer mooie, sportieve en gezellige avonden kunnen beleven.

maart 11, 2022