Zaanstad- FC Zaanstreek mag zich gelukkig prijzen met de sponsoren die de zaalvoetbalvereniging elk jaar weer voorziet van financiële ondersteuing en/of sportmaterialen. Zij geven FC Zaanstreek de kracht en middelen om van de vereniging een succes te maken. Ook wil de club de Businessclub van 50 nieuw leven inblazen. Het sponsorbord staat in sportcentrum Trias in Krommenie en zal binnenkort geupdate gaan worden. In de sponsorbrochure die op deze website komt te staan zullen we de zaken nog uitlichten.

Sponsors gezocht!

FC Zaanstreek mag concluderend niet klagen over zijn sponsors. Niet allen helpen zij de club om de moeilijke tijden door te komen, ook toont het de betrokkenheid van de regio aan. Desalniettemin komen sponsors, bovenal na coronatijd, voor de vereniging als geroepen. Met een laagdrempelige sponsorregeling biedt FC Zaanstreek bedrijven de moegelijkheid om voor een win-winsituatie te zorgen. Want sponsoring hóéft niet altijd duur te zijn, zo blijkt uit de FC Zaanstreek Businessclub van 50.

AL voor 100 euro per jaar is het voor organisaties mogelijk om tot de vaste kern sponsors van FC Zaanstreek te behoren. De club zorgt ervoor dat de bedrijfsnaam en het logo op deze website en het sponsorbord- aanwezig in Trias Sportcentrum in Krommenie- duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien krijgen sponsoren de mogelijkheid om onderdeel te zijn van ons jaarlijkse magazine. Met een achtste advertentie vergroot het bedrijf zijn naamsbekendheid in deze prachtige regio. Tot slot zorgt FC Zaanstreek ook nog eens het hele jaar door voor support op social media.

Sponsors sluiten zich aan bij een zaalvoetbalvereniging die het goed voor elkaar heeft. De spelers van onze vereniging lopen er uitstekend bij met kwalitatieve materialen en prachtige uit en thuisshirts. Daarin hebben onze hondstrouwe sponsoren, die hun steentje bijdragen om onze vereniging naar een hoger niveau te brengen, een belangrijke bijdrage. Als onderdeel van de FC Zaanstreek Businessclub van 50 straalt de professionaliteit ook op jouw bedrijf af.

april 6, 2023