Wormer- Vrijdag was de finaleavond van het sporthal Wormer Zomertoernooi.  En het was bizar spannend met meerdere zaalvoetbalteams dit de titel konden pakken. Zowel koploper Oud WSV, JZV, Sporthal Boys en VVS konden de titel pakken en hadden voor de laatste wedstrijd begon respectievelijk 19-18-17 en 16  punten. Alle teams speelden voor de winst maar FC Zaanstreek 2- spelend onder de naam de Sporthal Boys- pakten de titel.

Alles was vrijdag avond 14 juli op de slotavond nog mogelijk.  Na acht rondes aankomende vrijdag de slotaflevering en die leverde een winnaar op. Het nieuwe FC Zaanstreek 2 voor aankomend seizoen speelde mee onder de naam sporthal Boys en komen in het zaalvoetbalseizoen 2023 2024 uit in de hoogste KZZ klasse. Ze wonnen het toernooi en dat werd gevierd. In de laatste wedstrijd werd overtuigend afgerekend met JZV. Wat de uiteindelijke stand is geworden is niet precies bekend maar in de slotfase was de stand 7-1.  de inzet was een schaal bittergarnituur en bier voor het hele team. En daar liepen de boys uit Wormer wel voor.

Ook FC Zaanstreek 6 speelde mee en speelde met 3-3 gelijk. Het team van Gerben de Haan speelde wel onder de naam FC Zaanstreek en won het laatste duel met 2-0 van hekkensluiter Friends Sport. Van de 9 deelnemende teams werd met 7 punten uit 8 duels de gedeelde 6e plek behaald.

juli 15, 2023