Waar zouden wij zijn zonder sponsoren. Dit keer staat
Sneldrukkerij Zaansprint uit Wormerveer in the picture!

Dit bedrijf is nou precies zo’ n partner waar de club niet zonder kan en zo ontzettend blij mee is! Wij zijn de heren Fred Leuverman en Tjeerd Hazewinkel dan ook erg dankbaar voor de support. Met trots dragen wekelijks vele teams het clubshirt waar Zaansprint als `rugsponsor`op gedrukt staat.

Drukkerij Zaansprint is al jaren gevestigd in Wormerveer. Na de overname in 1998 door Fred Leuverman en Tjeerd Hazewinkel is het pand ingrijpend verbouwd tot het authentieke Zaanse pandje met klokgevel dat het nu is.

Uiteraard gaat Zaansprint met de tijd mee. Ook hier heeft de automatisering zijn intrede gedaan, zowel bij de pre-press als de produktie worden de bestanden digitaal verwerkt. Afhankelijk van de oplage en wens van de klant wordt de keuze gemaakt tussen de offsetpersen of de hoogvolume produktieprinters, mvc-007fzowel in zwart/wit of in full color. Eigenlijk is alles mogelijk bij Zaansprint; zowel op het gebied van familiedrukwerk als zakelijk drukwerk. Aangezien vooral kleinere bedrijven zich soms geen raad weten met hun drukwerk, kan Zaansprint dit volledig verzorgen. Alles van briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers en boekproductie tot het ontwerpen van uw logo kan worden gerealiseerd.

Zaansprint beschikt over het Grafimedia Milieuzorg Certificaat, ISO 14001.
Dit certificaat wordt uitgegeven door de Stichting Certificatie Grafimedia Branche aan bedrijven die hun afvalstoffen zorgvuldig afvoeren en beperken. Ook is Zaansprint aangesloten bij het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO).

Loopt u gerust eens binnen voor een gelegenheidskaart of voor een vrijblijvende prijsopgave! U vind Zaansprint op Zaanweg 21 in Wormerveer.

september 10, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.