Onze voormalig keeper van het eerste Ton Hak is directeur bij Havelaar verpakkingen. Het bedrijf is dit jaar voor het eerst hoofdsponsor en zal prijken op onze nieuwe teamtassen. Wij bedanken Ton hierbij hartelijk  en zien hem dit seizoen in ieder geval vlammen bij het 8e team dat uitkomt in de 2e klasse KZZ.

Over havelaar verpakkingen:

Havelaar verpakkingen is een fullservice-leverancier op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor voeding verwerkende bedrijven met name brood, banket, chocolade fruit en groenten. Al sinds 1954 is Havelaar actief als onderneming en sinds 1992 gevestigd in Wormerveer. Of het nu gaat om (klant specifieke) verpakkingsoplossingen, voorfinanciering, design, compleet voorraadbeheer of om fijnmazige en grootschalige distributie, Havelaar heeft de knowhow in huis. Wij behoren tot een van de grootste spelers in de sector.

Tot de Havelaar groep behoren ook: Chocapack BV Chocolade is een ambacht, een kunst en is puur en onderscheidend. Daar hoort geen standaard verpakking omheen.

Wij zijn dé online aanbieder van een ruim assortiment aan exclusieve en kwalitatieve chocolade verpakkingen, linten en decoraties. Onze artikelen leveren wij, vanuit ons eigen warehouse, binnen drie werkdagen.

Young Bags BV : Met meer dan 20 jaar dé totaalleverancier voor B2B markt  op het gebied van promotionele en commerciële draagtassen. Wij bedenken, creëren en produceren draagtassen voor het midden en hoog segment gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van draagtassen. Met de productie in binnen en buitenland hebben wij de beschikking over vele verschillende materialen en prijsklassen. Zo is er altijd een tas die binnen uw budget en wensen past. Heeft u een eigen idee en/of ontwerp? Kom dan eens langs om te praten over onze productie mogelijkheden.

 

Met vriendelijke groet, Kind regards,

 

Ton Hak, director

september 7, 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.