Onze nieuwe hoofdsponsor; LekkerVroeg.nl even voorstellen

 

`Lekker vroeg’ uit eten

ASSENDELFT – Als mensen uit eten gaan, doen ze dat vaak na zeven uur, maar vroeg aan tafel schuiven kan ook heel aantrekkelijk zijn. Bijvoorbeeld voor ouders met jonge kinderen, die vroeg naar bed moeten. Om die reden lanceerde Annemieke Geerlings onlangs de online reserveringswebsite ‘Lekker Vroeg’. “Mensen die lekker vroeg willen dineren, kunnen kosteloos reserveren bij de aangesloten restaurants en krijgen dan korting op hun maaltijd”, vertelt de 35-jarige Assendelftse.

Daarmee speelt Geerlings in op een structurele uitdaging bij restaurateurs. “De klant heeft drempelvrees als een restaurant leeg is. Het nodigt niet uit om aan te schuiven. De mensen hebben het idee dat er op hun bord wordt gekeken en kunnen zich ongemakkelijk voelen”, legt Geerlings uit. Lekker Vroeg wil daarom het vroege dineren promoten. “Vroeg eten kan niet alleen leuk, maar ook heel praktisch zijn. Voor gezinnen met jonge kinderen, die de volgende dag weer naar school moeten. Of voor mensen die naar het theater of naar de film willen. Zij hoeven dan niet te koken, maar kunnen toch lekker eten en daarna in één keer door.“

Het idee is heel eenvoudig. “Op de website www.lekkervroeg.nl kunnen liefhebbers van lekker eten bekijken welke restaurants zijn aangesloten. Met een klik op de knop ‘meer informatie’ zien klanten op welke dagen er hoeveel korting wordt gegeven en op welke dagen een restaurant geopend is. Om te reserveren, vullen ze in op welke datum, hoe laat en met hoeveel mensen ze willen komen dineren. Naam, e-mail en telefoonnummer zijn daarna voldoende om de reservering te plaatsen. De restauranthouder geeft dan per e-mail terugkoppeling, waarna de klant kan bevestigen. Voorwaarde voor de korting is wel dat de reservering wordt gedaan voor een tijdstip vóór 18.00 uur en ná 17.00 uur.”

Naast voor klanten biedt Lekker Vroeg ook voor restaurateurs voordelen. “Klanten kunnen 24 uur per dag reserveren. De restauranthouder kan informatie over zijn restaurant en de aangeboden korting op de site plaatsen, inclusief een PDF-bestand van de menukaart, routebeschrijving, links naar sociale media en de eigen website. De restaurateur betaalt eenmalig 50 euro om zich aan te sluiten bij Lekker Vroeg en krijgt dan een account, waarmee hij alle reserveringen kan zien. Na aanmelding geldt de deal op no cure no pay-basis. De klant reserveert voor een of meerdere personen. Alleen als de mensen komen, betaalt de restauranthouder per reservering 2,50 euro aan Lekker Vroeg.” Geen maandelijkse abonnementskosten en altijd zichtbaar op de website!

Liefhebbers van lekker eten en gemak kunnen hun plekje in een van de aangesloten restaurants reserveren op de website: www.lekkervroeg.nl. Restaurants kunnen zich hier ook aanmelden.

mei 13, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *