Even een warm welkom voor onze nieuwe sponsor van club van 50; te weten Groepspraktijk voor Fysio in Krommenie, de praktijk van Martijn Mors en Jerry Jansen. Net als sporting Krommenie hebben wij een goeie partner gevonden waar mensen met blessures zich kunnen melden. Wij hopen natuurlijk niet dat er spelers zijn die blessures oplopen maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn dan kan het volgende formulier worden gedownload op onderstaande link:

http://www.fysio-krommenie.nl/blessureformulier-sporting-krommenie

 

Hieronder een bedrijfsomschrijving van Groepspraktijk voor Fysiotherapie Krommenie

Groepspraktijk voor Fysiotherapie is een moderne fysiotherapiepraktijk met een jong team die staat voor kwaliteit, specialisaties en klantvriendelijkheid! Deze langst bestaande praktijk van de Zaanstreek (meer dan 50 jaar!) werd in 2009 overgenomen door Jerry Jansen en Martijn Mors en zij hebben de praktijk vernieuwd en gemoderniseerd.

Het jonge team heeft uiteenlopende specialisaties als manuele therapie, echografie, sportrevalidatie, dry needling en nog veel meer.

 

Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelle service zonder wachtlijsten, persoonlijke benadering en effectieve zorg!

 

Tevens werken wij samen met sportverenigingen, waaronder ook FC Zaansportwear! Heeft u een blessure? Vult het blessureformulier in en wij garanderen een snel en professioneel advies!

augustus 13, 2013

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.