Krommenie- Zoals eerder vermeld staan er wekelijks veel zaalvoetbalduels van FC Zaanstreek in sportcentrum Trias in Krommenie ingepland. Daar spelen tal van teams van de club zowel in de Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek competitie als de KNVB hun thuiswedstrijden.

Vrijdag 27 januari is het de beurt aan FC Zaanstreek jo15-3, (Jong) FC Zaanstreek jo19-1, FC Zaanstreek 1 en FC Zaanstreek 7. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur. Het adres van sportcentrum Trias is Saendelverweg 2 in Krommenie. De wedstrijden staan onder leiding van KNVB scheidsrechters en Khalid en Ralph zullen de wedstrijden in goede banen leiden door desgewenst te fluiten en de tijdwaarneming op zich te nemen.

Programma vrijdag 27 januari 2023

vr 27-01 19:00 uur KNVB O-15 1e Klasse 04 FC Zaanstreek JO15-4 – Kolping Boys JO15-2 (KNVB)
vr 27-01 19:50 uur KNVB O-19 1e klasse 05 FC Zaanstreek JO19-1 – Arch. b. Nieuweboer JO19-1 (KNVB)
vr 27-01 20:40 uur KNVB hoofdklasse A FC Zaanstreek 1 – Volendam zvv 3 (KNVB)
vr 27-01 21:30 uur Vijfde klasse FC Zaanstreek 7 – Dunedain Rangers 1 (thuis vereniging)

Sportcentrum TRIAS is een modern sportcentrum waarin diverse sportzalen zijn geïntegreerd in één gebouw. Er is een combinatie gemaakt met het Trias VMBO waardoor er een multifunctioneel gebouw is ontstaan waar gezondheid en leren centraal staan. Zowel het onderwijs als de diverse verenigingen en particulieren kunnen gebruik maken van het sportcentrum.

Het ontwerp van Sportcentrum TRIAS is zo gemaakt dat vanaf het centrale horecaplein alle tribunes van de sportzalen bereikbaar zijn. De sporters kunnen zich een verdieping lager omkleden in de moderne kleedruimtes. Sportcentrum TRIAS beschikt over een grote sporthal met officiële door het NOC/NSF goedgekeurde afmeting waardoor het mogelijk is om nationale en internationale wedstrijden te kunnen organiseren. Er is een kleine sporthal, een turnhal, een vechtsporthal met klimwand, een fitnesszaal en een aerobicszaal.

Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste sportmaterialen en hebben een multifunctionele sportbestemming. Het horecaplein is het centrale punt. Alle sporthallen grenzen aan het horecaplein waardoor er veel sfeer ontstaat. U zal zich als bezoeker en gebruiker meteen thuis voelen.

Sporthal
De sporthal van Sportcentrum Trias is de grootste zaal. De afmetingen zijn 24 x 44,8 meter. De sporthal is te verdelen in drie delen door middel van vouwwanden. Door zijn afmetingen is de sporthal geschikt voor nationale wedstrijden daar het voldoet aan de NOC/NSF gestelde normen. Verder beschikt de sporthal over drie toestellenruimtes zodat bij opdeling van de zaal ieder een eigen toestellenruimte heeft. De zeer ruime tribunes van de sporthal zijn toegankelijk vanaf het horecaplein.
In het midden is een moderne juryruimte gevestigd met eigen opgang die volledig zicht heeft over de zaal. In de juryruimte zijn divers aansluitingen voor gebruik van computer en randapparatuur.

Sportzaal
De sportzaal is met zijn afmetingen van 13 x 22 meter de kleinste sportzaal. Deze sportzaal is uitermate geschikt voor verschillende sporten. Op de sportvloer zijn alle belijningen aangebracht voor diverse zaalsporten. Ook de sportzaal beschikt over een toestellenruimte.

Turnzaal
De turnzaal van Sportcentrum TRIAS is speciaal ontwikkeld voor het turnen. Dit is terug te vinden in de diverse aansluitpunten voor toestellen die verwerkt zijn in de sportvloer. Uiteraard is de toestellenruimte van de turnhal voorzien van alle gebruikelijke turntoestellen. Met de afmetingen 18 x 29,88 meter is de turnzaal de 2e grootste zaal van het sportcentrum TRIAS. Vanaf het horecaplein is de tribune van de turnhal bereikbaar voor publiek.

Vechtsportzaal
De vechtsportzaal is het meest geschikt voor vechtsporten en enkele zaalsporten. De afmetingen zijn 16,88 x 22 meter. In de vechtsportzaal is ook een klimwand aanwezig.

Kleedruimtes
Alle sportzalen beschikken over afzonderlijke kleed/doucheruimtes, de kleedkamers zijn bereikbaar via een trap. Elke sportzaal heeft zijn eigen kleedunits zodat de diverse gebruikers niet bij elkaar in de kleedkamers komen.

Horecaplein
Het horecaplein ligt midden tussen de diverse sportzalen en is bereikbaar via de hoofdingang van sportcentrum TRIAS. Vanwege de grootse opzet is het horecaplein ruim en licht, bezoekers kunnen vanaf dit horecaplein de diverse tribunes bezoeken. Omdat u na binnenkomst al meteen op de 1e verdieping bent, hoeft u als bezoeker geen trappen op om de tribunes te bereiken.

januari 22, 2023