Rabo ClubSupport is van start! Rabobank Zaanstreek stelt 100.000 euro beschikbaar om haar verenigingen en stichtingen met een maatschappelijke doelstelling te ondersteunen. Of het nu een theatervereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze zijn van toegevoegde waarde voor de samenleving.

Clubs en verenigingen zoals Zaalvoetbalvereniging FCZSW die bankieren bij de Rabobank konden zich inschrijven voor Rabo ClubSupport. Inschrijven kon tot 20 september 2019 via Rabobank.nl/clubsupport. Vervolgens voert Zaalvoetbalvereniging FCZSW nu campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard.
Zonnepanelen op het clubhuis, nieuwe materialen, de organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook maar dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van de Rabobank hebben we invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven. De stemperiode start op vrijdag 27 september en leden van de bank krijgen binnenkort bericht.

“Ik geloof in de lokale impact die clubs en verenigingen bereiken, daarom ben ik trots dat Rabobank Zaanstreek iets terug doet”, aldus Ariënne Kooter, directievoorzitter van Rabobank Zaanstreek. “Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. En dat steunen wij graag!”

Foto: bijschrift: Samen met clubs en verenigingen vieren we de winst. De échte winst.

september 26, 2019