Zaanstad- Het zaalvoetbal seizoen 2022/2023 is afgelopen en de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen zijn daarmee reeds gestart. Ga jij door met zaalvoetballen met je team of niet. Wil je opzeggen of een team inschrijven, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Het bestuur is weer bezig om te kijken naar de invulling van teamkleding. Mede omdat er een aantal teams bij komen. Het idee is om snel te kunnen schakelen en wat kleding op voorraad te hebben. Vooralsnog spelen we volgend jaar via kledingpartner Trepo Sports in sportkleding van GIVOVA. Het idee is om in babyblauwe sokken te spelen, een witte broek en een custom made voetbalshirt in de kleuren wit met babyblauw. Zo staat de club ook ingeschreven bij instanties als de KZZ en KNVB.

FC Zaanstreek gaat nog in gesprek met huidige en eventuele nieuwe sponsoren om te kijken wat er mogelijk is. Dit jaar willen we teams ook de mogelijkheid geven om zelf een sponsor teĀ  vinden. Wellicht zal op de achterzijde van het shirt een extra sponsor kunnen komen. Heb je interesse, neem dan contact op. Dat kan ook per email: info@fczaanstreek.nl

april 26, 2023