Zaanstad- Een opsteker voor FC Zaanstreek dat als kleine vereniging ook meedeed met de RABO Clubsupport aktie. Dit leverde toch een bedrag op van € 161,77 euro. Dat betekent dat er een aantal zaalvoetballen kunnen worden aangeschaft voor de clinic voor de jeugd die we zo nu en dan organiseren. Hieronder meer nieuws over de aktie van de Rabobank.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en geld aan clubs en verenigingen. Leden van Zaanstreek hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan de Rabo ClubSupport stemcampagne!

Naam: Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek
Bestedingsdoel: sportmaterialen, tenues,
Bedrag: € 161,77

De volledige uitslag vind je terug op onze website.

Rabo ClubSupport is meer dan alleen de Stemcampagne
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

In de videoboodschap hieronder leggen onze Rabo ClubSupport ambassadeurs Erben Wennemars, Amara van Elst en Chaimae Fadis uit wat Rabo ClubSupport verder voor jouw club kan betekenen. Heeft jouw club ondersteuning nodig op het gebied van bijvoorbeeld verduurzamen of ledenbinding?

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 een aantal online workshops. Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Bekijk het aanbod en meld je meteen aan!

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/verenigingsondersteuning/workshops

oktober 16, 2023