Open avond Zaalvoetbalvereniging FCZSW

Zaalvoetbalvereniging FCZSW uit Zaanstad houdt de jaarlijkse openavond en het daaraan gekoppelde Kick off toernooi voor eigen teams. De zaalvoetbalvereniging geeft op vrijdag avond 24 augustus van 19;30 tot 21;00 uur een kijkje in eigen keuken en bij interesse kunt u in contact komen met bestuursleden en spelers van de zaalvoetbalvereniging die ik 2005 is opgericht.. FCZSW staat voor sportiviteit, respect en gezelligheid en is uitermate geschikt om zowel recreatief alsmede prestatie gericht te komen zaalvoetballen. Er wordt ook in het seizoen 2018-2019 gespeeld in de KNVB en de lokale KZZ competitie.

Sportcentrum TRIAS is een modern sportcentrum waarin diverse sportzalen zijn geïntegreerd in één gebouw.
De sporthal van sportcentrum Trias is de grootste zaal. De afmetingen zijn 24 x 44,8 meter.. De tribunes van de sporthal zijn toegankelijk vanaf het horecaplein en zijn zeer ruim
Horecaplein geopend!

Het horecaplein is op deze avond gewoon geopend en ligt midden tussen de diverse sportzalen en is bereikbaar via de hoofdingang van sportcentrum TRIAS. Vanwege de grootse opzet is het horecaplein ruim en licht, en kunnen bezoekers vanaf dit horecaplein de geopende tribune bezoeken. Omdat u na binnenkomst al meteen op de 1e verdieping bent, hoeft u als bezoeker geen trappen op om de tribune te bereiken.

Voor meer informatie over de vereniging kunt u mailen naar info@fczsw.nl

U vind de sporthal tegenover station Krommenie-Assendelft op de Saendelverlaan 2, 1561 KS in Krommenie

juli 18, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.