Onderwerp: selectie jo17 FC Zaanstreek seizoen 2023/2024

Zaanstad- Omdat het seizoen nu echt is afgelopen en er- voor het veldvoetbal-in de meeste gevallen niet meer getraint wordt, is er besloten om nog voor de zomervakantie duidelijkheid te geven over de indeling van de twee jo17-teams. We zijn voornemens om met twee teams in de topklasse uit te komen. Wel zal de KNVB daarover nog definitief uitsluitsel moeten geven maar verwacht wordt dit gaat lukken.

Een aantal spelers heeft opgezegd voor aankomend seizoen en de selectie (jo17-1/jo17-2) bestaat dan ook uit de onderstaande spelers:

Lars Dekkers, Tim van de Werd, Tijn de Waart, Finn Buijs, Ryaan van Soest, Nino Mohabiersing, Tim Klein, Nino Hummeling, Kick Bootsman, Bas Warmerdam, Ilias Gueniouen, Mick Rensen, Miles Rensen, Thomas Heijnen, Arthur Fonseca, Stan de Lange, (Rijck van Uden).

In het kader hiervan willen we as donderdag 6 juli om 19;30 uur een (onderlinge) oefenwedstrijd spelen. Aanwezig bij dit ‘wedstrijdechte” duel zijn Olcay, Sven en Ralph.                                  De locatie is sporthal De Zien in Uitgeest. Het adres van de sporthal is Zienlaan 4, 1911 TR Uitgeest

Volgende week donderdag 13 juli om 19;30 uur speelt de selectie in sporthal De Koog (Koog aan de Zaan) een druiluik met (ovb) HV/Veerhuys jo17. Het adres van de sporthal is:

Graag zouden wij ook nog vernemen welke ouders er eventueel assistent/coach zouden willen worden. Wij hopen op een mooie zomer en dat er medio augustus kan worden gestart met de voorbereiding.

juli 2, 2023