Zaandam- Het eerste team van FC Zaanstreek heeft vrijdag een nipte 2-3 zege geboekt op Texel`94 2. Met de drie punten verschaft de ploeg zich wat lucht. Coach Mohammed Benaya was afwezig waardoor de aanvoerder- de geblesseerde Mouad Ben Chekh- voor de groep stond. Voor het team en de stand in coach was het zeer plezierig dat alles goed viel en de punten in de Zaanstreek bleven.

Maandag 12 december speelt FC Zaanstreek in sporthal Multitreffer het inhaalduel in `t Zand tegen Sparta`67. Een aantal dagen later speelt het op vrijdag december in sporthal de Brug in Den Helder tegen Zeemacht 2. Door de driepunter staan de Zaankanters op de 8e plaats maar is het nog in afwachting van het gestaakte duel tegen FC Pellor. Hierin stapte het team met een 4-2 achterstand van het veld nadat er ’toeschouwers’ het speelveld betraden.

De aankomende twee duels zijn erg belangrijk wil de ploeg van Benaya de eerste seizoenshelft niet onder de degradatie streep staan. In 2023 hervat FC Zaanstreek de competitie met een duel in Amsterdam op vrijdag 20 januari. Dan is VNS United 2 in sporthal de Weeren de tegenstander.

december 3, 2022