Wederom een nipte nederlaag met 1 doelpunt verschil. Dit keer was zvv Vedette Remise de tegenstander in Landsmeer. In sporthal de Tref werd er gewonnen maar afgelopen vrijdag bleef het team van Peter Weisz weer steken op een verlies met slechts een doelpunt verschil. Zonder belangrijke spelers als Zohair Arbib, Mounir Raji, Nordin Ouammeur en Dishan Fong. Weinig wissels helaas aan de kant van de Zaankanter en gelukkig kwam Mohammed Laghzal halverwege de eerste helft om de gelederen te versterken. Tot de 17e minuut werd er stand gehouden maar daarna vloog de bal erin 1-0.
Wel werd deze achterstond nog voor rust omgebogen naar een 1-2 voorsprong. Halverwege de tweede helft viel de gelijkmaker en in de laatste minuut wederom een tegentreffer waardoor FCZSW weer met lege handen stond en het zo langzamerhand frustrerend begint te worden. Ook de scheidsrechterlijke beslissingen vallen niet in het voordeel voor het tegen degradatie strijdende vlaggenschip.
Volgende week zal de rug weer gerecht moeten worden thuis in de vertrouwde sporthal Zaandam Zuid. Dan komt zvv Volendam 2 op bezoek dat voor promotie naar topklasse speelt.

maart 12, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.