Zaanstad- Het zaalvoetbalseizoen is geëindigd en daarmee blikken we alvast voor uit op het nieuwe seizoen. De transferdeadline is verstreken en de teams voor het zaalvoetbalseizoen 2022-2023 zijn inmiddels bij de KNVB en KZZ/Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek ingeschreven. We kijken terug op een fraai seizoen waar tal van teams leuk in de competitie meedraaide met als klapstuk de promotie van F.C. Zaanstreek 1 in de 1e klasse. Volgens seizoen spelen onze mannen in de hoofdklasse.

Het aantal teams is iets gekrompen maar dat neemt niet weg dat er nog voldoende teams zijn overgebleven. De teams die volgend seizoen KNVB spelen zijn: FC Zaanstreek 1- jo17-1, jo17-1. Net als het afgelopen seizoen zal er een team meespelen in de KNVB 7 tegen 7 35+ competitie buiten op half speelveld.

Voor de Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) zijn dat de teams: FC Zaanstreek 2-3-4-5-6-7-8 en dames 1. Ook aankomend seizoen zal er weer wekelijks worden gespeeld in sporthal Wormer, De Tref (Zaandam), sporthal Zaanstad-Zuid (Zaandam), sporthal Oostzaan en sportcentrum Trias (Krommenie).

De contributie zal ook het aankomend seizoen weer verlopen via clubcollect. Hierdoor is het mogelijk om de contributie in maximaal 4 termijnen te betalen. De contributie bedraagt voor KNVB senioren 150 euro, voor KNVB jeugdleden 125 euro en voor KZZ leden 115 euro.

Omdat onze naamsponsor COVEBO na 3 seizoenen niet heeft verlengd is de club weer op zoek naar een nieuwe naam/hoofdsponsor.  Heb je hiervoor nog tips of suggesties laat het ons dan weten. Mail ons de gouden tip naar info@fczaanstreek.nl

Wij wensen iedereen alvast een fijne zomer en zien een ieder fit en gezond weer terug.

juni 17, 2022