Zaalvoetbalvereniging FCZSW is verheugd te kunnen melden een vaste naamsponsor te hebben gevonden. Uitzendorganisatie Covebo zal seizoen 2018-2019 de nieuwe naamsponsor van FCZSW worden.
De verenigingsnaam zal hierdoor per direct veranderen in FCZSW/COVEBO. Hieronder de kernwaarden en hetgene waar de uitzendorganisatie voor staat:

Missie

Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het is onze taak om de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen te brengen. Hierbij vormen de volgende uitgangspunten de basis:
•De menselijke maat
•Gewoon Goed Geregeld

Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen zodoende dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, onze uitzendkrachten én voor onze eigen medewerkers. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes.

Visie

De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen en een toenemende flexibiliteit. Bedrijven vragen om maatwerkoplossingen, om zo volledig flexibele beschikbaar- én beheersbaarheid van de factor arbeid mogelijk te maken.

Deze flexibilisering is voor bedrijven en organisaties noodzakelijk om fluctuaties in omzet en werkaanbod af te stemmen op kosten. Covebo maakt dit mogelijk. Hiernaast krijgt de Nederlandse arbeidsmarkt te maken met een verdere ‘vergrijzing’. Een groeiende uitstroom van ervaren oudere werknemers zorgt ervoor dat de vraag naar onze dienst zal toenemen.

De factor arbeid gaat in ons geval áltijd over mensen. Zowel voor opdrachtgevers, woningverhuurders als medewerkers wil Covebo een ‘goede bekende’ zijn. Covebo is daarom altijd nadrukkelijk aanwezig in de regionale en lokale samenleving rondom de vestigingen.

Wij zullen nog terugkomen bij naamsponsor Covebo dat met een vestiging in Wormerveer Zaans georiënteerd is.

augustus 13, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.