Zaanstad- Het demissionair kabinet heeft nieuwe maatregelen voor de sport aangekondigd om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Dat zal bijna ieder lid van FC Zaanstreek niet ontgaan zijn. Op de valreep kon de zondag ochtend ingeplande oefen zaalvoetbalwedstrijd van de jo17-1 helaas al geen doorgang meer vinden.

Vanaf zondag 19 december zijn, op de zwemlessen (A,B,C) in zwembaden na, alle binnensportlocaties dicht en blijven buitensportlocaties tussen 05.00 en 17.00 uur onder voorwaarden geopend. De horeca op sportaccommodaties is gesloten en wedstrijden zijn alleen toegestaan in topsportcompetities, zonder publiek. Buiten in de openbare ruimte sporten is ook na 17.00 uur, onder voorwaarden, toegestaan.

Ondanks alles gaan we ons opmaken voor de feestdagen. Zo is het aankomend weekend kerst en daarna gaan we de laatste paar dagen van het jaar in. Wij hopen dat iedereen zich ook hier weer doorheen worstelt. Misschien zijn er wel leden die een goed idee, tips of suggesties hebben om op afstand toch nog een leuk initiatief te ondernemen? Of misschien heb je een leuk idee voor het nieuwe jaar? Schroom jezelf dan niet ons te benaderen.
december 20, 2021