Zaanstad- COVEBO uitzendgroep met haar vestiging op het Noorderveld in Wormerveer en hoofdkantoor in Nijkerk is bezig aan het laatste seizoen als naamsponsor van zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek. Drie seizoenen langs konden we profiteren van de sponsoring van deze landelijk werkende uitzendorganisatie. Wij zijn het bedrijf dankbaar voor de drie mooie seizoenen. Eerder had de club Zaansportswear, ZITO|TEER, EV-BOX al eens als naamsponsor. In de afgelopen drie seizoenen was dat COVEBO.

De vestiging van COVEBO aan de Roode Wildemanweg 23 in Wormerveer is 1 van de 29 vestigingen in Nederland en bedient heel Noord-Holland. COVEBO uitzendgroep is gespecialiseerd in Bouw & Techniek en houdt zich dagelijks bezig met onder andere het werven, plaatsen, bemiddelen van timmermannen, schilders, lassers, slopers, bouwopruimers en asbestsaneerders. Het wordt voor de opdrachtgevers en werknemers allemaal tot in de puntjes geregeld. COVEBO staat voor ┬┤Gewoon Goed Geregeld┬┤.

Dat betekent dat FC Zaanstreek op zoek is naar een bedrijf die vanaf volgend seizoen het stokje wil overnemen. Echter willen wij langs deze weg het bedrijf nog eens bedanken voor de steun in de afgelopen jaren.