Amsterdam/Zaanstreek- Wil je kennismaken met zaalvoetbal? We kunnen jullie als team van zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek aanmelden voor de leukste futsal competitie voor meiden in Amsterdam. Aanmelden kan tot 11 februari 2022. Een tenue wordt dan voor jullie geregeld.

FUTURE OF FUTSAL LEAGUE

De Future of Futsal League is een pilotcompetitie die we willen opstarten voor jongeren in Amsterdam (en Groningen.) Gedurende 13 weken organiseren we deze jeugd futsal competitie in het kader van UEFA Futsal EURO 2022 met als doel om een structurele jeugdfutsal competitie aan te bieden.

Met de Future of Futsal League willen we voetbalverenigingen kennis laten maken met Futsal door middel van een aantal leuke trainingen. Na deze periode wordt er een pilot competitie gespeeld tussen lokale verenigingen met hun bestaande jeugdteams. Deze competitie zal gespeeld worden in Amsterdam en Groningen.

FUTURE OF FUTSAL LEAGUE AMSTERDAM

De eerste zaalvoetbal clubcompetitie voor meiden in Amsterdam gaat van start! In Amsterdam wordt de competitie georganiseerd in samenwerking met Team Sportservice Amsterdam. Hierbij focussen we ons op een meidencompetitie voor meiden van 12 t/m 17 jaar.

Praktische informatie

  • 15 februari 2022 t/m 31 mei 2022
  • Elke dinsdag van 17.00 – 19.00 uur
  • Locatie: Sporthallen Zuid
  • Voor meiden van 12 t/m 17 jaar
  • Eerst 3 trainingen, daarna elke week een wedstrijd
  • Deelname is gratis en je hoeft nog geen lid te zijn van een vereniging

Aanmelden

Verenigingen en/of teams kunnen zich aanmelden via deze website. Individuele deelnemers kunnen zich ook aanmelden. Uiteindelijk zullen wij er dan voor zorgen dat-bij voldoende animo- de teams of speelsters die zich aangemeld hebben worden ingedeeld.  Heb je vragen mail ons dan op info@fczaanstreek.nl Een whatsappbericht sturen of bellen kan ook: Het telefoonnummer is 0653334163.

 

februari 7, 2022