Zaanstad- In de afgelopen jaren heeft FC Zaanstreek op vrijdag avond altijd meegespeeld met de KNVB 7×7  (35+) competitie op half veld. Het afgelopen jaar schitterde de club door afwezigheid. Maar voor heren is er- naast 35+ voetbal- ook de mogelijkheid om met een 45+ te starten. En voor vrouwen is dat een 18+ of 30+ 7×7 competitie. Wees er snel bij want volgende week sluit de inschrijvingsperiode voor de voorjaarscompetitie welke in maat begint.

Voor het aankomende seizoen 2022 en de voorjaarscompetitie is er de mogelijkheid om gratis bij FC Zaanstreek te komen voetballen. Dat kan dan op de velden bij sc Hercules Zaandam op kuntgras- op het Kuilpad in Zaandam- of op de natuurgrasvelden van cvv Blauw Wit W op Sportpark Karnemelksepolder in Westknollendam. Een voorkeur kan worden aangegeven.

Er kan zelfs nog getraind worden voor de fanatiekelingen die dat willen. Die mogelijkheden zijn er nog steeds maar er wordt wel gezocht naar een coördinator. Lijkt het jou leuk om deze taak op te pakken? Reageer nu dan kan er worden gekeken naar een team. Er zijn overigens nog wat spelers overgebleven die eventueel wel door zouden willen voetballen.  Let op: je dient wel rond de 35 jaar te zijn. Een beetje smokkelen vinden we overigens niet heel erg.

De speeldata voor het voorjaar van 2022 zijn: De speeldata voor de voorjaarsreeksen 2022 zijn: (District West 1)

vrijdag: 11 maart, 25 maart, 8 april, 22 april en 13 mei 2022.

knvb—informatieblad-inschrijving-7×7-voetbal-voorjaarsreeks-2022

infographic—7×7-voetbal-nov-21