Zaanstad- Voor vrijdag 25 juni staan er voor diverse teams oefenduels op het programma. Omdat er lang niet is gevoetbald bestond de behoefte voor velen om toch weer eindelijk in begeging te komen. In de Piet Maas sporthal bij sc Hercules Zaandam kwamen diverse teams waaronder de jeugd al in aktie.

Het eerste elftal speelt in de Amsterdamse sporthallen Zuid een wedstrijd tegen topklasser FC Golden Stars. Het derde team oefent tegen de vrouwen 1 van Zeemacht uit Denhelder. Dit duel wordt gespeeld in de Meent in Alkmaar.

De teams van FC Zaanstreek 8 en 9 staan op het veld tegenover elkaar. Om 19;30 trappen ze op sportpark De Kuil, het complex van sc Hercules Zaandam, af voor een 7 tegen 7 wedstrijd. Dit was de laatste avond van een sessie van 3 vrijdag avonden achter elkaar om de COVEBO/ZaandamCup. En voorafgaand gaat de jeugd vanaf 17;45 uur op het complex lasergamen en barbecuen. Op deze wijze zal het seizoen gezamenlijk worden afgesloten. Dan kan er genoten worden van een korte zomerstop. Dit terwijl sommige senioren teams gedurende de zomer toch nog het een en ander hebben ingeplaned.

juni 25, 2021