Zaanstad- Ook dit jaargang heeft het bestuur van de Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstreek (KZZ) ons voor de 26e jaarvergadering uitgenodigd. Hierin zullen we terugblikken op het voetbalseizoen 2022/2023. KZZ voorzitter Rayer Mooij zal de vergadering leiden en vele zaalvoetbalzaken zullen weer aan bod komen.

De vergadering wordt gehouden op maandag 10 juli, aanvang 20.00 uur in de kantine van Fortuna Wormerveer. De KZZ behandelt dit jaar 8 strafadviezen van de Straf Advies Commissie (SAC). Dit waren 4 strafzaken meer dan het seizoen ervoor. Maar ook de kampioenen worden gehuldigd, de contributieverhoging wordt besproken, de scheidsrechterszaken en overige competitie zaalvoetbalzaken. Traditiegetrouw worden de nieuwe spelerskaarten en wedstrijdboekjes dan ook aan ons uitgereikt. De agenda is als volgt:

Agenda
De agenda voor de jaarvergadering is als volgt:
1. Opening/discussie
2. Notulen van de vorige jaarvergadering.
3. Jaarverslagen van de commissies.
4. Vaststellen van het inschrijfgeld en de basiscontributie per team, geldend voor het seizoen
2023/2024
5. Vaststellen van de boetelijst, geldend voor het seizoen 2023/2024
6. Vaststellen van de begroting voor het seizoen 2023/2024 (deze wordt beschikbaar gesteld
voor de vergadering)
Pauze
7. (Her)verkiezing en benoeming van bestuursleden
8. Wat verder ter tafel komt
9. De rondvraag
10. Sluiting van de vergadering

Als er nog tips of suggesties zijn die wij kunnen aandragen op de jaarvergadering dan vernemen wij dit graag. Ook als je als aanvoerder deze vergadering ook wilt bijwonen is dat mogelijk en neem even contact met het bestuur op.

Het bestuur van FC Zaanstreek is aanwezig op 10 juli in de kantine van Fortuna Wormerveer. Heb je tips, suggesties of andere idee├źn? Laat het ons weten en mail naar info@fczaanstreek.nl

juli 7, 2023