Wormer- Kampioenen! In sporthal Wormer stond de jo15-2 junioren tegenover Hovocubo jo15-2 en bij winst op de Hoornaars zou het kampioenschap gevierd kunnen worden.

In de eerste helft leek de ploeg van trainer Rik van de Werd en Regina Berends wat gespannen. Een ietwat voorspelbaar FC Zaanstreek kwam tot te weinig mogelijkheden maar vocht zich tweemaal terug van een achterstand en ging de rust in met een 3-2 voorspong. In de tweede helft gooie de jongelingen alle schroom van zich af en liep het uit tot een mooie 9-3 zege. En dat betekende het behalen van het kampioenschap in de 1e klasse. De gebak stond klaar en het feestje kon gevierd worden in het gezellige Heinen Huis horeca in de sporthal.

In een poule met Hovocubo jo15-2, Hovocubo mo15-1, Kolping Boys 2, ZVV Nieuweboer architecten heeft de Zaanse formatie nog geen puntenverlies geleden. Met nog twee zaalvoetbalduels te gaan- vrijdag 9 december in sportcentrum Trias tegen Hovocubo mo15-1 en woensdag 14 december in Bergen tegen Kolping Boys jo15-2- azen de voetballers op nog twee overwinningen.

 

december 1, 2022