Zaanstad- Afgelopen weekend overleed Steef Jonker, bestuurslid van de KZZ/Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek. Ook FC Zaanstreek is hierover diep bedroefd en vele spelers en bestuursleden van onze zaalvoetbalvereniging hebben fijne herinneringen aan Steef. Gelegenheid om afscheid te nemen in Uitvaartcentrum Wormerveer, Roode Wildemanweg 1a, Wormerveer op 16 februari tussen 19.00 en 20.30 uur. De crematie vindt plaats in besloten kring. Correspondentie adres: Valkhofpark 12, 1567 HK Assendelft.

Op het Zaanse Kerst Zaalvoetbaltoernooi 2022 in sporthal Wormer was Steef het aanspreekpunt en vulde hij alle uitslagen na de wedstrijden op het bord in. Dat was voor de meeste zaalvoetballers het laatste weerzien met Steef. Ook bij ZVV Zaandijk- zijn favoriete cluppie- was Steef altijd een graag geziene gast.

Bij alle wedstrijden voor vrijdag 17 februari zal er één minuut stilte worden gehouden. Op de website van de KZZ stond overigens het volgende bericht: Met respect voor zijn beslissing die hij zelf heeft genomen, geven wij diep geschokt kennis van het overlijden van onze vriend en mede bestuurder Steef Jonker. Wij zullen hem erg missen en wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies. Namens het K.Z.Z. bestuur, Raijer Mooij.

februari 16, 2023