Koog aan de Zaan- Vrijdag 13 januari spelen de teams van FC Zaanstreek 2- het debuterende team dat in de 3e klasse kon instromen- tegen The Counters 8. Aan het begin van het seizoen zou dit het team van Barry worden en zou starten in de 1e klasse. Ware het niet dat niet alles goed geregeld was waardoor de club besloot het team terug te trekken. Maar inmiddels staat er een nieuw team dat halverwege kon instromen in de KZZ competitie.

Vrijdag 13 januari start het team van FC Zaanstreek 2 de zaalvoetbal competitie. Met wat spelers die afwezig zijn in verband met het trainingskamp van de selectie van Sporting Krommenie dit weekend een ietwat valste start. Hierdoor doen er twee invallers mee van de jo19-1 zodat er toch een representatief team kan worden opgesteld voor het 1e duel in Koog aan de Zaan. De thuiswedstrijden werkt FC Zaanstreek 2 op de vrijdag avond af in sportcentrum Trias in Krommenie.

 

Na het vroege duel van FC Zaanstreek 2- dat om 19:00 start- speelt FC Zaanstreek 6 achtereenvolgens tegen RCZ 2. Beide duels worden gespeeld in de topsporthal De Koog in Koog aan de Zaan. Zie het programma hieronder.

 

vrijdag 13-01-2023 19:00 uur Topsporthal de Koog (Koog aan de Zaan)

The Counters 8 vs FC Zaanstreek 2

scheidsrechter: Counters

 

vrijdag 13-01-2023 19:50 uur Topsporthal de Koog (Koog aan de Zaan)

RCZ 2 vs FC Zaanstreek 6

scheidsrechter: Counters

januari 13, 2023