Zaanstad- Het was even schrikken voor de mannen van FC Zaanstreek 4. De ploeg van Robbin Haak wilde de overwinning vieren op Tweede Kamer 1 na de knappe 5-4 zege.

Als een van de weinige ploegen blijven deze heren altijd nog even hangen op de maandagavond voor een 3e helft. Zo ook was dat afgelopen maandag 4 september het geval. Tenminste de ploeg kwam bedrogen uit en de eerste reactie van de aanvoerder was: “Hopelijk is de kantine voortaan toch niet dicht he, aangezien het KZZ voetbal ook iets terugloopt denken ze bij het Heinen Huis in sporthal Wormer misschien wel niet open te gaan voor tien bier en 8 AA drankjes”.

De sociale controle is aanwezig en enige zorgen baarde het dat de horeca afdeling niet geopend was zonder schrijven. Wat bleek, de familie Heinen had vertraging met het vliegtuig en redde het niet op tijd aanwezig te zijn. Maar Karin Heinen beloofde beterschap en meldde vanaf deze week weer op volle toeren te kunnen draaien. Geen paniek dus, het Heinen huis staat ook dit seizoen weer voor ons zaalvoetballers klaar.

september 5, 2023