Zaandam- Het werd vrijdag 4 juni een geslaagde avond in de Piet Maashal in Zaandam. Op Sportpark Kuilpad, het complex waar oa PB-Sports paintball, TV Zaansport en sc Hercules Zaandam ook gevestigd zijn leek het wel een besloten voetbalavond voor de spelers van FC Zaanstreek. Als enige voetballers kwam The new GreatOld` boys in aktie.

Op het complex werd alleen getennist en niet op veld getraind door de vaste bespelers van Hercules Zaandam op het voetbalcomplex. Wel werd er in de Piet Maashal gevoetbald door FC Zaanstreek. De jeugdteams kwamen tegen elkaar in aktie. De jo17 en jo15 hielden elkaar redelijk in evenwicht al was het de oudste groep die uiteindelijk de overwinning naar zich toe trok. Vervolgens was het de beurt aan de senioren. Ook die mochten weer zaalvoetballen zonder restricties. Het team van aanvoerder Yucel ( FC Zaanstreek 8) speelde tegen het team van Erwin (FC Zaanstreek 10) en ook die waren redelijk aan elkaar gewaagd.

Aankomende vrijdag maken diverse teams zich op voor de Covebo/Zaandam Cup. Deze wordt op half veld, 7 tegen 7 met f pupillen doelen aankomende vrijdag afgewerkt. Ook de 2 vrijdag erna op 17 en 24 juni kan er nog gevoetbald worden. Vrijdag aanstaande openen we gezamenlijk het EK, drinken een pintje en trappen een balletje met 6 teams. Korte wedstrijden van 15 minuten en alle duels worden op 2 velden op het kunstgras hoofdveld afgewerkt.