Krommenie- Samen met andere gebruikers van Sportcentrum Trias kwamen afgelopen dinsdag 1 november tal van sportclubs bijeen voor het jaarlijkse gebruikersoverleg. Dit op initiatief van sportbedrijf Zaanstad. Vooraf ontving onze club een mail ontvangen met uitnodiging en de vraag of we aanwezig wilden zijn met wat agendapunten.

Een aantal punten ging over de accomodatie zelf. Het onderhoud waarvoor de Gemeente Zaanstad en sportbedrijf zelf verantwoordelijk zijn. Bijvoorbeeld het dak dat bij zwaar weer lekt is erg vervelend. De nieuwe vloer die is gelegd is naar tevredenheid van een ieder in gebruik genomen. Een heikel punt is de veiligheid in en rondom de sportzalen. Op vrijdag zullen er voortaan- zeker in de wintermaanden- twee medewerkers van sportbedrijf Zaanstad aanwezig zijn.

Het wordt op de vrijdag avond steeds drukker met betrokken ouders, opa`s en oma`s maar ook vrienden en vriendinnen die ons komen aanmoedigen. Daarvoor zijn duidelijke regels die bij binnenkomst ook aan het mededelingen bord hangen. De regels worden namelijk niet door iedereen opgevolgd en dat kan wellicht komen doordat het ook niet algemeen bekend is. FC Zaanstreek heeft aparte gedragscriteria maar in de sporthal gelden ook huisregels. Wij hopen dat iedereen ze op het mededelingen bord eens wil doornemen.

 

november 3, 2023