Zaanstad- De deelnemers van de Futsal Talent Cup events zijn aan elkaar gekoppeld. Op dinsdag 2 mei 2023 zal FC Zaanstreek met twee teams -onder 15 meespelen. Dan gaan de heren van FC Zaanstreek jo15-3 en FC Zaanstreek jo15-4 meespelen op het Futsal Talent Cup zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Beuk in Purmerend. En op woensdag 3 mei 2022 speelt de nieuwe FC Zaanstreek -onder 13) mee. Dan zal  hét spannende podium voor jong zaalvoetbaltalent – wederom van start gaan.

Benieuwd naar de Futsal Talent Cup toernooiprogramma’s? Bezoek dan snel de website van de organisatie op www.futsal4all.nl Onze jonge zaalvoetballers gaan er in de eerste week van de mei vakantie in ieder geval een mooi zaalvoetbaltoernooi van maken.

Deelnemers Futsal Talent Cup 2023
Onder 15

AFC’34, ASV Arsenal, FC Zaanstreek 1, FC Zaanstreek 2, HV Veerhuys, KFC, MSV Zeemacht, rkav Volendam, sv Koedijk, zvv Vrone

Onder 13

FC Marlène (M), FC Zaanstreek, Fortuna Wormerveer, Future Soccer Academy (BE), HZV Het Vennewater, KFC, KSV, Purmersteijn

Programma 2023
De Futsal Talent Cup events worden gehouden in sporthal de Beuk te Purmerend. De Futsal Talent Cup event is een toernooi voor de zaal- en veldvoetbal jeugdtop.
april 8, 2023