Zaandam – Voetballende meiden van zestien tot en met drieëntwintig jaar uit de omgeving in of rondom de Zaanstreek opgelet! Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dan eindelijk is het zover. De Futsal Club Zaanstreek begint met een Talenten team (Meiden onder drieëntwintig jaar) die zal uitkomen in de Hoofdklasse regio Zaanstreek.

Zaalvoetbaltalenten (meiden) welkom in nieuw Talententeam

De zaalvoetbalvereniging start januari 2023 met een meiden zaalvoetbalteam. Hiervoor wordt nog versterking gezocht. Daarom organiseerde Futsal Club Zaanstreek de open zaalvoetbal training voor meiden.  Dinsdag 15 november was de eerste avond van een sessie van vier waarbij er al zeven gegadigden aanwezig waren. Voor het Talenten team is Futsal Club Zaanstreek op zoek naar een aantal speelsters die het leuk vinden om in de zaal te voetballen.

Hoge spelintensiteit

“Wil jij ook dynamiek, techniek en behendigheid in de kleine ruimtes door ontwikkelen maar ook je eigen skills toepassen binnen het zaalvoetbal? Sluit je dan nu aan bij Futsal Club Zaanstreek”, stelt de club wervend. “Door zaalvoetbal te spelen ontwikkel je je cardio- pulmonaire systeem dat hard zal moeten werken. Met heel weinig dode momenten en een hoge spelintensiteit verbeter je je uithouding. En naarmate je meer wedstrijden speelt verbetert ook je concentratie en je beslissingssnelheid”, aldus de trainer.

Locatie

Om de week iedere dinsdag tot de winterstop worden er zaalvoetbal kennismaking avonden gehouden in de Piet Maashal, Kuilpad in Zaandam. De hal ligt ‘verscholen’ naast de kleedkamers van voetbalvereniging SC Hercules. Zaalvoetbaltalenten zijn van harte welkom van 20.00 uur tot 21.00 uur op de dinsdag 29 november en 8 en 22 december.

Meer weten? Stuur een bericht  naar info@fczaanstreek of neem contact op via de url www.fczaanstreek.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Op de eerste avond van de sessie van vier waren al zeven gegadigden aanwezig voor het nieuwe Talententeam. (Foto: aangeleverd)

november 21, 2022